Sivut

tiistai 25. huhtikuuta 2023

Epäilyksille loppu

 


Totta se on, kun omin silmin näkee ja omin käsin voi koskea.

En malttanut avata tekijänkappaleiden pahvilaatikkoa siististi vaan revin sen innoissani riekaleiksi. Aivan kuin sisällä olisi odottanut isompikin yllätys. Onneksi ei. Kaikki oli niin kuin pitikin. 

Kyypakki näyttää luonnossa vielä kauniimmalta kuin kuvissa. Taivo Orgin taiteilemat kannet ovat paljon enemmän kuin osasin odottaa. Riku Ahlstenin taitto on selkeä. Karla Löfgrenin tarkkojen silmien ja kielitajun ansiosta teksti lienee muodollisesti priimaa. En kuitenkaan aio ruveta etsimään kirjastani virheitä, joita siellä väistämättä on. Jätän sen tässä vaiheessa lukijoille.

Ehkä koko kirjaprosessin jännittävin vaihe on edessä. Mitä seuraavaksi tapahtuu? Vai tapahtuuko mitään? Olo ei ole tyhjä, mutta hieman samanlainen kuin maratonin maalissa. Silloin ajattelee innoissaan, missä juoksisi seuraavan kerran. Nyt pitää olla itseensä tyytyväinen, kun pääsi maaliin asti. Matka oli sen verran pitkä, että siitä riittää muisteltavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lue myös

Miksi kirjan nimi on Kyypakki?

Kyypakki voi tuntua hieman oudolta nimeltä. Yhdyssanassa on yhdistetty kyykäärme ja pakki eli lähinnä armeijasta tuttu ruoanlaittoastia. Kää...